NYITVATARTÁS a "Főoldal" menüben!!!!

Az ADEO 2000 budapesti esküvői ruhaszalonja igazi fellegvára az alkalmi, estélyi és báli ruháknak!

Pompázatos, uszályos báli ruha, szexi, testhez simuló, vagy éppen elegánsan szolíd alkalmi ruha, esetleg egy csinos délutáni koktélruha, mindez a szivárvány minden színében és nagy, molett méretekben is megtalálhatós exklizív ruhaszalonunkban.

A Mon Cheri (Montage, Cameron Blake, Destination), Romantica of Devon (Blue Moon) vagy az Eternity Bride designer márkái az alkalmi ruhák eleganciájának garanciái. A karcsú manöken mérettől, az egészen molett (32 - 58) méretekig szalonunkban megtalálhatóak a legszebb alkalmi ruhák. Modellpalettánkon szerepel angol "Dinasty" és Hilary Morgen márkák mellett Condici cég új fiatalos "Ispirato" márkája is, mely cégek alkalmi és báli ruha modelljei garantálják Önnek a diavatos és elegás viseletet, legyen az egy esküvő, egy bál vagy akár egy délutáni party.

Az általunk forgalmazott estélyi ruhák, márkától és kidolgozásuktól függően 39.000,- és 149.000,- Forint közötti áron vásárolhatóak meg. Nagy segítséget jelent a hölgyeknek, hogy a megvásárolt ruhákat, külön szolgáltatáskén, a hölgyek igénye szerint, szalonunkban méretre alakítjuk.

A nálunk vásárolt ruhához kínálunk a hölgyeknek SHADE és MAEDOWS márkájú angol selyemszatén alkalmi cipőt és táskát is, melyeket a kívánt színre tudunk befesteni!

Báli ruhák

Szédítö és elegáns báli ruha kínálatunk, az angolos eleganciától, a kaprázatos luxus ruhákig. Molett mératü báliruhák fiataloknak és hölgyeknek.

Alkalmi és estélyi ruhák

Elegáns báli és estélyi ruha kínálatunk minden korosztálynak és molett hölgyeknek is.

Koktélruhák

Divatosan elegáns, könnyed és sexy koktélruhák, a szívárvány minden színében! Piros és boró menyecske ruhák, nem csak menyecskéknek! Csinos kortalan koktélruhák partikra és délutáni rendezvényekre. Molett koktélruhák, molett menyecskéknek!