Esküvői cipők

NYITVATARTÁS a "Főoldal" menüben !!!

További Shade és Maedows selyemszatén esküvői- és alkalmi cipők, szandálok érkeztek esküvői szalonunkba!!!

35  - 43 női cipőméretek!

Az ADEO 2000  Magyarországon kizárólagos joggal forgalmazza az angol Meadows Shoes és SHADE cégek esküvői cipőit.

A selyemszaténból készült hófehér vagy tört fehér, és pezsgő színü cipők kimondottan esküvői ruhákhoz készülnek, de egy más színre festve, báli vagy örömanya kosztümmel is tökéletesen viselhetők. Kimondottan elegáns a színben a ruhához igazított cipő és a hozzá festett selyemszatén táska.

Budapesti esküvői szalonun számos divatos és kényelmes konzervatívabb fazonú nyitott vagy zárt selymszatén esküvői cipö modellekt kínál. A cipőmodellek 35 -ös mérttől a 43- as női méretekben találhatóak meg nálunk.

Kínálatunkban szerepel a platformos magas vagy tüsarkú modellektől, a kényelmes teljesen lapos, vagy kicsi, illtve alacsonyabb sarkú formáig igazán minden. Az eskövő papucs és a csinos esküvői szandál lelkels viselői, kedvükre válogathatnak a különböző modellek között.

A nálunk firgalmazott Shade és Meadows esküvői cipőket az ADEO 2000 szalonjában a kíválasztott színre festjük a hölgyeknek. A mintegy 608 színből álló színskála lehetővé teszi, hogy a már egyszer megfestett cipőt, még egyszer kedvükre átfestethessék a hölgyek. Így lesz az esküvői cipőből akár két alkalommal is más színü báli cipő!

A Meadows és Shade márkájú esküvői cipők 9.900 és 29.900 Ft közötti árban vásárolhatóak meg. A nálunk vásárolt cipők festésének ára 4.500 Ft. Táskák festése 4.500 Ft.

Női esküvői cipők

A Meadows és SHADE selyemszatén cipőket és szandálokat az ADEO 2000 budapestiszalonjában, a kívánt színre festetthetik a hölgyek. A mintegy 608 színből álló színskála lehetővé teszi, hogy a hölgyek a már egyszer megfestett cipőt, még egyszer kedvükre átfestethessék. Így lesz az esküvői cipőből akár két alkalommal is báli cipő.

Alkalmi cipők

Különböző színű és fazonú alkalmi cipőink között minden stílusú alkalmi és báli ruhához talál megfelelőt. A képek csak ízelítőt adnak a teljes választékból, jöjjön és nézzen körül nálunk!

Gyerek cipők

A "Maedows Shoes" angol cég selyem szatén pántos gyerekcipői, eleganciát kölcsönöznek a kicsi hölgyeknek, ezzel, mintegy teljessé varázsolva az alkalmi viseletet. A cipők ára 10.500-13.500 Ft. A cipők könnyen tisztíthatóak, és 608 színben, a kisruha színéhez igazodva, festhetőek (festés 2.500 Ft).

Férfi cipők

Elegáns férfi cipők lakkcipők az esküvőre, vagy bármilyen más ünnepi alkalomra, ha Önnek is fontos az angol elegancia.