NYITVATARTÁS a "Főoldal" menüben!!!

Menyecskeruha minden menyasszonynak, a karcsútól a molettig!

Magyar hagyomány, hogy éjfélkor a menyasszony menyecskeruhába átöltözik. Az átöltözés tehát szimbolikus, de egyben praktikus is, hisz a menyasszony egész nap esküvői ruháját viselte.

A hagyományos menyecske ruha piros vagy bordó, de ma már ez a szabály igazán nem létezik.

A mai menyasszony olyan ruhába öltözik át, amit majd később más alkalommal is viselhet. Ezért a menyecskeruhák bármilyen színüek lehetnek, a lényeg, hogy a menyasszony éjfél után is csinos, divatos és talán sexis is legyen!

A menyecskeruha lehet hosszú, rövid, vagy teljesen mini. Pompázhat a menyecske abroncsos estélyi ruhában, vagy flitteres, kivágott mini koktélruhában. A lényeg, hogy még mindíg ő legyen a legszebb és a legizgalmasabb az esküvőn, no meg hogy a vőlegénynek tetszen!

Az igazán magára adó menyecske a cipőjét is átváltja, és a" táncolós" cipőjét a menyecske ruha színére festeti. (Festhető cipő ajánlatunkat nézd meg az esküvői menüben!) Az egymáshoz színben illő menyecskeruha és festett cipő azután igazán izgalmasan, úgymond "dögösen" néz ki!

Az ADEO 2000 esküvői szalonban minden méretben és színben kínálunk rövid és hosszú, menyecskéknek való átöltözős koktélruhát. Szeretettel várjuk tehát a molett menyecskéket is!