Köszöntjük az ADEO 2000 Kft az esküvői és ünnepi ruhák szalonjának virtuális bemutatótermében!


A dinamikusan fejlődő vállalkozást mindenki úgy ismeri, hogy az elegáns angol menyasszonyi ruhák, báli ruhák, kosztümök specialistája. A hölgyek a brit szigetország csodálatos ruhakollekcióit vásárolhatják meg a budapesti  exkluzív esküv
ői ruhaszalonban.

Exkluzív szalonunkkba kizárolagos joggal forgalmazzuk az angol Condici cég különlegesen elegáns kosztümjeit, kompléit és kalapkölteményeit. Csak nálunk találhatóak meg az úgy szintén angol márkájú SHADE és MAEDOWS esküvői cipők és szandálok.

Az elegancia és egyedi design jeleit magán viselő amerikai Mon Cheri esküvői, alkalmi és báli ruháit, a vásárlók úgy szintén csak az ADEO 2000 gyönyörű szalonjában találhatjál meg.

Adeo menyasszonyi ruhaszalonAz esküvői és alkalmi kiegészítők (ékszerek, kalapok, fejdíszek, esküvői köszönőajándékok) rendkívülszéles választéka várja Önt. Ha eddig nem ismerte volna, most megtekintheti budapesti szalonunknkab az olyan neves angol márkákat, mint példáúl a Romantica Of Devon, Eternity Bride, Dinasty, Hilary Morgen modelljeit.
A kiválasztott menyasszonyi vagy alkalmi  ruha mellé, Ön rögtön megvásárolhatja az összes kiegeszítőt, vagy éppen a ruha alá illő mídert, vagy más fehérneműt.
A gyönyörű környezetben elhelyezked
ő, mintegy 300 négyzetméteres, fellegvárnak is beillő ruhaszalonban, mialatt a hölgyek próbálnak, az urak vagy a család többi tagja, kényelmesen figyelhetik az eseményeket egy csésze kávé vagy tea mellett, miközben a csodas kilátásban is  gyönyörködhetnek. A váárlók díjmentesen a szalon elött leparkolhatják!

 

Adeo alkalmi és báli ruhák

SZALONUNK MEGKÖZELITHETÖ a 61-es villamossal a Szél Kálmán (Moszkva) tértől a végállomásig,vagy a 29-es busszal Óbudáról, vagy a Pasaréti tértől. (a hűvösvölgyi végállomásig). Onnan az első utcán balra egy kis séta. Autóval 7 km a Szél Kálmám tértől,Hüvösvölgy irányába, majd a MOL kútnál balra ,a Villám utca tetején, vagy a MOL kútnál jobbra az elsö utcán balra (Bátori László utca) a hegytetőig. Az üzlet előtt kényelmes a parkolás.

Ha Ön egy különleges alkalomra valami különleges ruhát szeretne, akkor látogasson el mindenképpen az ADEO 2000 budapesti szalonjába!


Nyitva: Keddtől -Szombatig 11-19 óráig

VASÁRNAP és HÉTFŐN ZÁRVA!!!