NYITVATARTÁS a "Főoldal" menüben !!!

Különlegesen elegáns angol selyemshantung, zsorzsett, taft és muszlin Condici ruhakollekcióval várjuk a Kedves Hölgyeket! Az egyedi és különleges ünnepi ruhamodelleket természetesen nem csak örömanyáknak, hanem minden högynek ajánljuk. Az új angol kollekciót már az esküvői szezon előtt megvásárolhatják a Hölgyek az ADEO 2000 esküvesküvői szalonban, amíg a készlet tart!

(Az előzetes telefonos bejelentkezést szívesen vesszük!)

06 30 457 2100


Selyemsantung, muszlin és zsorzsett örömanya 2 és 3 részes kosztümök, komplék és elegáns szóló ruhák, molett méretekben is! Modelljeinkhez álomszép elegáns angol kalapokat kínalunk !!!


A kiválasztott ruhához selyemcipő és táska kolekciónkól a kért színre,
cipő- és táskafestést vállalunk.


Az ADEO 2000 az egyetlen cég Magyarországon, mely a kosztümök királynőjének is nevezhető, angol Condici cég kosztümjeit és kompléit forgalmazza.


Az Angliában oly híres és népszerű Condici kosztümök és kalapok a társasági élet nevesebb eseményeinek és elegáns esküvöinek elengedhetetlen részei.


A Condici modellek, a ma már fogalomként ismert "angol elegancia" megtestesítői. Színben és design, anyag és kivitelezés, ezen a kosztümök szépségét, eleganciáját és bájos nőiességét sugározzák. A kreatív tervezőinek köszönhetően, az angol Condici kosztümök, nem csak a "manöken-alkatú" hölgyeket öltöztetik. Szoknyával, ruhával vagy nadrággal, két vagy három részes kosztümök közül vagy éppen szóló ruhamodellek közül választhatnak a hölgyek. Különösen előnyös az erősebb alkatú hölgyeknek a hosszú kabátos "complé" változat. Különleges varázsa van a pasztellszínű, lehelet finom muszlin kosztümöknek, melyeket az ADEO 2000  szalon a tavaszi és nyári rendezvényekre ajánl. A kosztümök elengedhetetlen kiegészítője a Condici cég által tervezett szolidabb vagy épp extravagáns kalap és fejdísz, melyet a hölgyek ma mér itthon is oly szívesen viselnek. Az örömanyák nem is lehetnének szebbek és elegánsabbak gyermekeik esküvőjén, mint egy eredeti angol Condici ünnepi kosztümben.

Az angol Wiliem Herceg esküvőjénn is feltűnt jó néhány modell a Condici cégtöl, mivel ez a márka az Angol elegancia egyik meghatározó szereplője.

 

Hercegi esküvő Condici

A szépen kidolgozott kosztüm-költemények (nem kölcsönözhetőek!) 89.000 és 139.000 Forint közötti áron vásárolhatóak meg az ADEO 2000 budai (Hűvösvölgy) szalonjában. Az alábbi galériában felsorakoztatott modellek, csak ízelítőt adnak kínálatunkból, esetleges modell, vagy színbeli eltérések előfordulhatnak, mivel a modellek relatív gyorsan változnak a szalon forgalmában (!).