Megérkezett az új 2015--es esküvői ruha kollekció! Jöjjön, próbáljon és béreljen vagy vásárolja meg az ADEO 2000 budapesti esküvői szalonban menyasszonyi ruháját! Mesélje el, hogy milyen menyasszonyi ruhát álmodott meg, és mi örömmel és szakértelemmel segítünkÖnnek kiválasztani az Önhöz legjobban illő esküvői ruhát, a hozzá való összes esküvői kiegészítővel együtt !!!
Jelentkezzen be telefonon szalonunkba, parkoljon ingyen és kényelmesen és próbáljon, amíg csak rá nem talál az Ön által megálmodott esküvői ruhára!!!
* * *

2014. decemberi és 2015. januári ünnepi NYITVATARTÁS a "Főoldal" menüben !!!

Budapesti esküvői ruhaszalonunkban neves angol és amerikai esküvői ruhák  várják a férjehz menni kívánó hölgyeket. A klasszikustól, a modern és romantikus modellekig, a legkülönlegesebb igényekre is tudunk esküvői ruhát ajánlani a menyasszonyoknak. Szinte minden stílus, és szabásvonal megtalálható esküvői ruha kínálatunkban, méretválasztékunk széles, így a molett menyasszonyok is több menyasszonyi ruha modell közül válogathatnak kedvükre. Szolídan egyszerű polgári esküvői ruhák épp úgy megtalálhatóak, mint az extravagáns különleges, vagy ,sexy modelleket. A menyasszonyi és esküvői ruhák megvásárolhatóak vagy kölcsönözhetőek szalonunkban. A nálunk vásárolt vagy kölcsönzött esküvői és menyasszonyi ruhákat munkatársain méretre alakítják!

A menyasszonyi ruhák vételi ára 59.000,- Ft és 290.000,- Ft között mozognak.

Az esküvői ruhák kölcsönzési ára  49.000,- Ft és 150,- Ft között van.

Esküvői ruha kölcsönzése eseten, fogalálskor a kölcsönzési díj felét kell letenni.

Kedvezményes, AKCIÓS áru és mégis csodaszép esküvői ruhák nagy számban talalhatóak meg kifutó modelljeink között, ezért feltétlenül kérdezzen rá szalonunkban a szolídabb árú menyasszonyi ruhákra !Menyasszonyi ruhák

Divatos menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák kölcsönzése, menyasszonyi ruha eladása, divatos esküvői ruhák, egyszerű esküvői ruhák, polgári esküvői ruhák bérlése budapesti esküvői ruhaszalonunkban.

XL Kollekció, nagyobb méretek

Csinos és divatos nagyméretű molett menyasszonyi és molett esküvői ruhák 42-es mérttől az egészen teltkarcsú testalkatig 54-es méretig!