Csodálatosan szép kislány koszorúslány ruhák érkeztek szalonunkba!
Akár hófehér organza ruha, akár ekrü vagy színes selyemszatén ruha a kislány vágya, mi minden színnel szolgálhatunk Önnek, hogy a kis koszorúslány is az ünnep eleganciáját és a kislányok örömét fokozza!
Hófehér selyemszatén, düsessz vagy organza kislányruháinkat elsőáldozó kislányoknak is ajánljuk! Hófehér kislány fejdíszek, kesztyük, selyemszatén kistáskák és cipők elsöáldozóknak!

Mi is színesítené jobban az esküvő i képet, mint az apró kislányok sokasága a menyasszony körül. Az ADEO 2000 esküvői ruhaszalon nagy számú koszorúslány ruha kollekcióval várja a kis „hercegnőket”, akik a az esküvői vendésgereg  pompáját emelik majd ünnepélyes kislány koszorúslány ruhákkal.

Koszorúslányok

A pici lányoknak már 1 éves kortól kínál üzletünk az alkalomhoz illő angol ruhacsodákat. A szülők a nagy teenager kislány korig találhatnak kislányaik részére üzletünkben koszorúslány gyermekruhát. A hófehér selyemszatén vagy organza koszorúslány ruhák, egyben az elsőáldozásra készülődő lányok öltözéke is lehet.


A koszorúslány ruhák anyagukat, és szabásvonalaikat tekintve, nem csak az esküvők alkalmával kölcsönöznek hercegnői külsőt a kishölgyeknek, így bármilyen ünnepi alkalomra kitűnő választás.

A menyasszony kívánsága szerint, a ruha lehet hófehér, vagy ekrü esküvői ruhánál, tört fehér színű. A selyem szatén alapanyagú, elegáns szabású ruhaköltemények, emelik az alkalom előkelőségét. A koszorúslány ruha kollekció darabjai bérelhetők, vagy megvásárolhatók. Az elegáns fazonú és stílusosan díszített kisruhák, minden méretben kaphatóak. A vételi ár 12.500 Ft és 45.000 Ft között mozog. A bérletdíjak, mérettől, márkától és fazontól függően 9.000 Ft-tól 22.000 forintig terjednek.

Színpompás ruháink vidámságot és élénkséget keltenek az esküvői ünnepségen. A közkedvelt rózsaszín, világoskék és halványlila színek mellett, egyre inkább teret hódítanak a sötétebb színek is, mint a püspök lila, vagy a sötétkék. Különösen szemet gyönyörködtetőek az arany és ezüstszínű kishölgy ruhák. Az organza, selyemszatén, tüll és saffron anyagokból készült ruhák abronccsal vagy a nélkül viselhetőek. A földig érő és térd alatt végződőek, egyaránt kedvelt viseletei a kicsi lányoknak.

Koszorúslány ruhák


A ruhákhoz üzletünkben megtalálhatóak a szükséges kiegészítők is. Virágos hajpánt, színes gyöngyös fejdísz, fehér és ekrü hajdíszek, szalagok és tollas fejékek közül választhatnak a lánykák és szüleik.
A "Maedows Shoes" angol cég selyem szatén pántos gyerekcipői, eleganciát kölcsönöznek a kicsi hölgyeknek, ezzel, mintegy teljessé varázsolva az alkalmi viseletet. A cipők ára 10.500-13.500 Ft. A cipők tisztíthatóak, és 608 színben, a kisruha színéhez igazodva, festhetőek (festés 2.500 Ft).

Készletünk állandóan változik, hisz a gyermekruhák tervezői szorgalmasan dolgoznak, hogy koszorúslányok ruhamodelljein, nehogy a felnőtt divat mögött lemaradjanak.

A ruhákhoz üzletünkben megtalálhatóak a szükséges kiegészítők is. Virágos hajpánt, színes gyöngyös fejdísz, fehér és ekrü hajdíszek, szalagok és tollas fejékek közül választhatnak a lánykák és szüleik.

A "Maedows Shoes" angol cég selyem szatén pántos gyerekcipői, eleganciát kölcsönöznek a kicsi hölgyeknek, ezzel, mintegy teljessé varázsolva az alkalmi viseletet. A cipők ára 10.500-13.500 Ft. A cipők könnyen tisztíthatóak, és 608 színben, a kisruha színéhez igazodva, festhetőek (festés 2.500 Ft).